Over Amical

Hét Google Ads bureau voor bedrijven met groeiambitie

Gespecialiseerd en gefocust op Google Adverteren, is onze doelstelling voor ieder van onze klanten simpel: meer bezoekers, meer aanvragen, meer verkopen en meer omzet. Samen zetten wij ons in voor meer online succes voor jouw website of webshop.

✔️ Transparante communicatie

✔️ Flexibel & op maat

✔️ Partnerschap

Ons team

Amber

Enthousiast en gepassioneerd, Amber’s drive is aanstekelijk.

Met een master in strategische communicatie en drie jaar ervaring met Google Ads leeft ze voor digitale marketing. Dankzij haar kritische blik en de gepassioneerde manier waarop ze haar klanten ondersteunt, komt een doeltreffende implementatie van marketingcampagnes tot stand, evenals een persoonlijke relatie die het vertrouwen van klanten versterkt. Daarnaast is Amber een creatieveling, waardoor ze goed is in het schrijven van sterke teksten en het opzetten van doordachte advertenties.

Mike

Direct en resultaatgericht, Mike heeft een scherp oog voor wat werkt.

Met jarenlange ervaring in digitale marketing en passie voor analyse en rapportages, is hij een echte data man. Gaat een campagne goed, dan zal hij toch proberen te achterhalen waarom het goed gaat en dát nog verder uitbouwen. Mike staat klaar om je te helpen met vrijwel alle data-gerelateerde vraagstukken. Hij houdt zich niet in en zal je altijd de beste route voor succes tonen. Mike’s directheid is zijn kracht in het zorgen voor groei.

Ons team

Wij zijn Amical, een unieke combinatie van Amber’s enthousiasme en Mike’s directheid. We brengen data, strategie en creativiteit samen om zo het beste resultaat te bereiken. Onze gezamenlijke visie is gericht op constante groei en verbetering, en we streven ernaar om het maximale uit onze werktijd en onszelf te halen, elke dag weer.

“We optimaliseren jouw campagnes alsof het voor onszelf is. We voeren aanpassingen razendsnel door en denken proactief met je mee.”

Amical, Meer Dan Vrienden

Amical betekent vriendelijk. We staan voor samenwerken als een echt partnerschap. En dat is precies hoe we ons relateren aan onze klanten en aan elkaar. We zijn een team van specialisten die een diepgaand begrip hebben van de mechanismen achter advertenties en wat er nodig is om een bedrijf succesvol te helpen opschalen.

Vrijblijvend kennis maken?

Benieuwd hoe onze flexibele aanpak en expertise in Google Ads jouw online bereik kan vergroten? Neem vandaag nog de eerste stap en contacteer ons. Laten we samen ontdekken hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kennis maken

Reviews

Google Ads specialist review

Heem Locaties

“Amical Marketing verzorgt sinds 1,5 jaar onze volledige google Adwords omgeving. Wij hebben gemerkt dat onze uitgaven aan google verlaagd zijn, onze scores zijn enorm verbeterd en de performance van onze advertenties is met sprongen vooruit gegaan. Het bedrijf is voor ons goed bereikbaar, ze staan altijd voor elkaar en denken goed mee. We hebben er eigenlijk weinig omkijken meer naar en zijn super tevreden. We kunnen Amical Marketing van harte aanbevelen!”

Google Ads specialist review

Hello Home

“Amical Marketing neemt de tijd om je onderneming echt te leren kennen en zo de meest doeltreffende advertenties op te zetten. Wij van Hello Home zijn zeer tevreden over hun aanpak en worden volledig ontlast. Ze volgen alles op de voet op en doen geregeld de juiste aanpassingen. Na een klein jaartje samenwerking is de traffic op onze website er enorm op vooruitgegaan en de aanvragen zijn voor ons alleen maar waardevoller. Wij hebben alleen maar spijt dat we het voordien te lang in eigen beheer gedaan hebben. Wij kunnen Amber en Mike en hun persoonlijke aanpak alleen maar aanraden. Toppers!”

Google Ads specialist review

TuffSkin

“Per toeval hebben wij kennisgemaakt met de mensen van Amical. Dag 1 zagen wij dat deze mensen experts zijn in hun vak. Niet alleen zijn zij erg kundig, maar tegelijkertijd ook erg betrokken en vriendelijk. Er is goed naar ons verhaal geluisterd, voordat er werkzaamheden werden uitgevoerd. Amical heeft onze google ads account geoptimaliseerd. Dit merken wij aan de conversies en de kosten. De kosten zijn aanzienlijk lager geworden, terwijl de conversies alleen maar blijven oplopen. Amical blijft nog steeds erg betrokken en zijn continu bezig om onze campagnes meer te optimaliseren. Wij krijgen gevraagd en ongevraagd updates over de campagnes en wij hebben met regelmaat meetings waarin de updates worden toegelicht. De mensen van Amical hebben echte passie voor het vak en staan direct aan onze zijde om ons te steunen en denken mee met alle details. Wij hebben nooit het gevoel gehad dat zij een derde partij zijn, maar  een afdeling binnen ons bedrijf. Kortom betrouwbaar, kundig, betrokken. Wij raden Amical aan iedereen aan.”

Jouw Eigen Marketing Strateeg

Een bekend en herkenbaar gezicht dat jouw campagnes beheert. Je werkt niet met een naamloos team, maar met een toegewijde professional.

Niet Doorsnee

Bij Amical laten we zien dat het anders kan. We gaan tegen de stroom van ‘normale’ marketingbureaus in en richten ons op innovatieve en persoonlijke oplossingen.

Altijd Bereikbaar

Geen vaste kantooruren. Je kunt ons altijd berichten, en we nemen meteen actie. Jouw succes is onze prioriteit.

Persoonlijk Contact

We geloven in menselijke connecties. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde partner.

Transparante Kosten

Geen verborgen kosten of verrassingen. Alles is duidelijk vanaf het begin, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Continue optimalisatie

Jouw persoonlijke SEA-expert mailt, whatsappt of belt regelmatig om de resultaten te overlopen en verbeteringen voor te stellen.

Lokaal of Internationaal

We hebben de expertise om zowel lokale als internationale campagnes te ondersteunen, zodat je kunt groeien waar jij dat wilt.

Flexibel en Op Maat

We passen ons aan jouw behoeften aan, of je nu een internationale webshop hebt of een lokale kapperszaak. We creëren strategieën die werken voor jóu.

Meer dan Vrienden, Partners

We zijn ‘amical’, wat vriendelijk betekent. We gaan verder dan alleen een zakelijke relatie; we zijn partners in jouw succes.

Klaar voor groei?

Benieuwd hoe onze flexibele aanpak en expertise in Google Ads jouw online bereik kan vergroten? Neem vandaag nog de eerste stap en contacteer ons. Samen ontdekken we hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kennis maken