Google Tag Manager

Google Tag Manager: Wat is het?

Google Tag Manager is een tool van Google die het beheer van trackingcodes en tags op je website vereenvoudigt. Met Google Tag Manager kun je eenvoudig codefragmenten, zoals Google Analytics-trackingcodes, Facebook Pixel, en andere marketingtags, toevoegen, bewerken en publiceren zonder dat je toegang tot de broncode van je website nodig hebt. Wij maken altijd een Google Tag Manager account voor je aan.

✔️ Eenvoudig tagbeheer.

✔️ Snellere implementatie.

✔️ Geavanceerde functionaliteit: geavanceerde tracking, personalisatie en conversie-optimalisatie.

Google Tag Manager: Iets voor jou?

Google Tag Manager is geschikt voor alle website-eigenaren die tags op hun website willen beheren. Wij maken altijd een Google Tag Manager account voor je aan.

✔️Je hebt verschillende trackingcodes, zoals Google Analytics, Google Ads-conversietags, en meer op je website.

✔️Je wilt fouten minimaliseren en de nauwkeurigheid van tracking verbeteren.

✔️Je wilt geavanceerde tracking en personalisatie op je website implementeren.

Google Tag Manager: Uitbesteden?

Hoewel Google Tag Manager ontworpen is om het beheer van tags te vereenvoudigen, kan het nog steeds ingewikkeld zijn om tags correct te configureren en te beheren. Het vereist expertise om ervoor te zorgen dat trackingcodes correct zijn ingesteld en gegevens nauwkeurig worden verzameld. Ondernemers zoals jij moeten zich concentreren op waar ze in uitblinken: ondernemen.  Laat daarom de Google Ads-specialisten het werk doen.

Klaar voor groei?

Benieuwd hoe onze flexibele aanpak en expertise in Google Ads jouw online bereik kan vergroten? Neem vandaag nog de eerste stap en contacteer ons. Samen ontdekken we hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kennis maken

Terug naar Google diensten

Ga terug