Google Ads uitbesteden

Wat is Google Ads?

Trek meer bezoekers naar je website met Google Ads, het online advertentieplatform van Google. Google Ads, voorheen Google AdWords, is meer dan een tool; het kan het verschil maken voor jouw bedrijf.

Of je nu een prominente plek bovenaan de zoekresultaten ambieert, je producten zichtbaar wilt maken in Google Shopping, je merk wilt uitlichten via YouTube-advertenties of effectieve banners wilt inzetten, Google Ads biedt de oplossingen. Bij Amical combineren we diverse Google Ads-campagnes. Elke combinatie is mogelijk. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden op basis van jouw wensen, doelen en budget.

 

Verschillende Mogelijkheden

📈 SEO

Bij onze SEA-aanpak denken we aan SEO: essentieel voor jouw online vindbaarheid. Haal meer uit je advertenties met onze expertise. Ontdek onze SEO-adviezen, inclusief scans, en begrijp hoe SEO en SEA elkaar versterken.

🔎 Zoekmachine (SEA)

Slim richten op zoekwoorden om bovenaan de resultaten te staan. Gebruik specifieke zoekwoorden die relevant zijn voor je bedrijf om in de zoekresultaten te verschijnen, waardoor je de kans vergroot om mensen naar je site te trekken.

Lees verder

🔎 Display

Visueel aantrekkelijke advertenties voor een relevant publiek. Bereik mensen met gerichte, kleurrijke banneradvertenties die verschijnen op websites die ze bezoeken, wat de bekendheid van je merk vergroot.

Lees verder

🛍️ Shopping

Directe zichtbaarheid van je producten in Google Shopping. Laat foto’s en prijzen van je producten zien aan mensen die online naar vergelijkbare items zoeken, wat het winkelgemak vergroot en de verkoop stimuleert.

Lees verder

🛒 Lokaal / Winkel

Groei lokaal met gerichte advertenties. Maak je winkel of dienst bekend bij de lokale bevolking door advertenties weer te geven wanneer ze in de buurt zijn of zoeken naar lokale diensten, wat je lokale aanwezigheid versterkt.

Lees verder

📹 Video

Maximale impact met videoadvertenties op YouTube. Bereik een breder publiek door boeiende videoadvertenties te gebruiken die je producten of diensten in actie laten zien, wat de betrokkenheid en herinnering aan je merk verhoogt.

Lees verder

📲 Apps

Bereik mobiele gebruikers direct via app-advertenties. Adverteer je mobiele app direct binnen andere apps of via de Google Play Store, waardoor je meer downloads en betrokkenheid met je mobiele applicatie kunt realiseren.

Lees verder

📈 Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse tool. Indien je nog geen account hebt, dan maken wij dat aan. Google Analytics biedt gegevens over bezoekersaantallen, demografische info en gedrag op jouw site. We gebruiken deze inzichten om strategische beslissingen te nemen voor jouw marketing. Waardevolle informatie tot succes.

Lees verder

👨‍💻 Google Tag Manager

Google Tag Manager is een tool waarmee we stukjes code (tags) aan jouw website toevoegen. Dit omvat niet alleen Google Analytics-tags, maar ook tags voor andere services zoals advertentiepixels, conversietracking en remarketingcodes. Nog geen GTM-account? Geen probleem, wij maken dit aan en koppelen alles. 

Lees verder

↪️ Remarketing

Jouw boodschap opnieuw onder de aandacht brengen van potentiële klanten, om hem te verleiden terug te keren naar je website en alsnog een gewenste actie te ondernemen? Dat kan. Het vereist een goed begrip van je doelgroep, hun gedrag en de juiste manier om advertenties aan hen te presenteren.

Lees verder

Waarom Google Ads Uitbesteden?

Ondernemers zoals jij moeten zich concentreren op waar ze in uitblinken: ondernemen.  Laat daarom de Google Ads-specialisten het werk doen en vermijd het zelf uitproberen. Het beheren en opzetten van deze advertenties kan tijdrovend en complex zijn. Het zelf beheren van Google Ads leidt vaak tot het feit dat je niet weet hoeveel jouw advertenties effectief opbrengen. Wat is je ROAS (return on ad spend)? Zelf Google Ads inzetten leidt vaak tot tijdverlies, onnodige uitgaven en onsamenhangende gegevens. Dat is waarom je overweegt om jouw Google Ads-campagnes toe te vertrouwen aan de experts van Amical Marketing. Focus op ondernemen, wij doen de rest.

Waarom uitbesteden bij Amical?

Bij Amical laten we zien dat het anders kan. We focussen op innovatieve, persoonlijke oplossingen omdat elke onderneming uniek is en een individuele aanpak verdient. We vermijden standaardpakketten en kosten gebaseerd op het aantal campagnes of je advertentiebudget. Onze aanpak is volledig op maat en flexibel, met uitgebreide ervaring in Google Ads-campagnes in diverse branches.

Ben je nog niet overtuigd? Bij ons geen ergernissen dat je niet weet wie aan jouw campagnes sleutelt. Jouw persoonlijke SEA-expert met een herkenbaar gezicht mailt, whatsappt of belt regelmatig om de resultaten te overlopen en verbeteringen voor te stellen. Je werkt niet met een naamloos team, maar met een toegewijde professional. Je mag er dan ook zeker van zijn dat we alles continue optimaliseren. We beheren en optimaliseren je Google Ads-campagnes om het beste rendement op je investering te behalen. We hanteren geen vaste kantooruren. Je kunt ons altijd berichten, en we voeren aanpassingen razendsnel door. Jouw succes is onze prioriteit.

Ontdek onze unieke werkwijze

Voor élk bedrijf met groeiambitie

Ontevreden over je vindbaarheid op Google? Bij Amical kan elk bedrijf terecht. Of je nu een klein lokaal bedrijf bent met ambitie om te groeien of een internationale webshop runt, bij Amical ben je aan het juiste adres. 

We geloven in de kracht van groei en zijn gepassioneerd om samen met jou succes te behalen. Of je nu een lokale bakkerij bent die haar klantenbestand wil vergroten, of een wereldwijde e-commerce gigant die haar omzet wil verhogen, we hebben de expertise en ervaring om je te helpen jouw doelen te bereiken.

“Elk bedrijf met groeiambitie, ongeacht de omvang, de aard van de bedrijfsactiviteiten, of de ervaring met Google Ads, is welkom bij Amical. Bij ons  is alles afgestemd op jouw specifieke behoeften.”

Klaar voor groei?

Benieuwd hoe onze flexibele aanpak en expertise in Google Ads jouw online bereik kan vergroten? Neem vandaag nog de eerste stap en contacteer ons. Samen ontdekken we hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kennis maken