Google Shopping Advertenties

Shopping Advertenties: Wat is het?

Shopping Advertenties zijn advertenties die gericht zijn op het promoten van producten van e-commerce bedrijven. Deze advertenties worden weergegeven op de Google-zoekpagina en tonen meteen productinformatie, afbeeldingen en prijzen, wat het winkelgemak vergroot en de kans op conversie verhoogt.

✔️ Directe zichtbaarheid met prijzen, productinformatie en afbeeldingen.

✔️Vergroot het winkelgemak.

✔️Je trekt relevante bezoekers aan: de gebruiker is actief op zoek naar jouw product of dienst.

Shopping Advertenties: Iets voor jou?

Google Shopping Ads zijn onmisbaar voor elke e-commerce site. Ga voor directe zichtbaarheid van je producten in Google Shopping. Laat foto’s en prijzen van je producten zien aan mensen die online zoeken naar jouw producten. 

✔️Je hebt een webshop.

✔️Je wilt jouw producten promoten met afbeeldingen en prijzen.

Shopping Advertenties: Uitbesteden?

Het succes van Google Shopping Advertenties hangt af van een effectieve strategie, juiste productfeed, en continue optimalisatie. Je hebt een Google Merchant Center account nodig. Hier beschrijf je in de productfeed  welke producten u aanbiedt met de bijbehorende omschrijving en attributen. Door slimme technieken zorgen wij ervoor dat je met je shopping producten bovenaan in Google komt. Ondernemers zoals jij moeten zich concentreren op waar ze in uitblinken: ondernemen. Laat daarom de Google Ads-specialisten het werk doen.

Klaar voor groei?

Benieuwd hoe onze flexibele aanpak en expertise in Google Ads jouw online bereik kan vergroten? Neem vandaag nog de eerste stap en contacteer ons. Samen ontdekken we hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kennis maken

Terug naar Google diensten

Ga terug