Google Analytics

Google Analytics: Wat is het?

Google Analytics is een online analysetool van Google waarmee je inzicht kunt krijgen in het gedrag van gebruikers op je website. Met Google Analytics kun je gegevens verzamelen en analyseren over hoe mensen je website vinden, hoe ze ermee omgaan en welke acties ze ondernemen. Het biedt waardevolle inzichten waarmee je de prestaties van je website kunt meten, evalueren en verbeteren. Wij maken altijd een Google Analytics account voor je aan.

✔️ Diepgaande inzichten: bezoekersgedrag, verkeersbronnen, bouncepercentages, demografische gegevens, …

✔️ Aangepaste rapportages en dashboards.

✔️ Inzicht in de prestaties van specifieke pagina’s of campagnes.

Google Analytics: Iets voor jou?

Google Analytics is geschikt voor iedereen die een website of webshop heeft. Wij maken altijd een Google Analytics account voor je aan. We gaan niet adverteren zonder datagestuurde beslissingen.

✔️ Je hebt een website of webshop en wilt weten hoe gebruikers ermee omgaan.

✔️ Je wilt de effectiviteit van je online marketinginspanningen meten.

✔️ Je wilt gegevens gebruiken om je website en advertenties te optimaliseren voor betere resultaten.

 

Google Analytics: Uitbesteden?

Hoewel Google Analytics een krachtige tool is, kan het complex zijn om te configureren en te interpreteren. Het vereist expertise om de gegevens correct te analyseren en te vertalen naar bruikbare inzichten. Amical heeft expertise in het opzetten en configureren van Google Analytics voor specifieke bedrijfsbehoeften.

Klaar voor groei?

Benieuwd hoe onze flexibele aanpak en expertise in Google Ads jouw online bereik kan vergroten? Neem vandaag nog de eerste stap en contacteer ons. Samen ontdekken we hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kennis maken

Terug naar Google diensten

Ga terug